Třezalkový olej

20 ml. 100% přírodní a čistý rostlinný třezalkový olej se využívá pro své zklidňující účinky a je vhodný při péči o namáhanou pokožku po nadměrném slunění.

154 Kč
Posledních 4 kusů

  • Třezalkový olej

    Třezalkový olej se využívá pro své zklidňující účinky. Je vhodný pro při péči o namáhanou pokožku po nadměrném slunění. Používá se jako masážní podpůrný prostředek při snížené vitalitě pokožky. Třezalkový olej dodává pokožce potřebné bioaktivní látky, které zvyšují její odolnost. Je vyroben pouze z květů tradičním způsobem. Květ třezalky je ručně sbírán v době příznivého postavení měsíce a vyluhován výhradně přirozeným slunečním svitem. Získaný produkt má sytě rudou barvu a příjemné aroma. Vůně je způsobena třezalkovou silicí. Květ obsahuje katechinové třísloviny, flavonové glykosidy, rutin, quercetin, červený hypericin, pryskyřici, organické kyseliny, provitamin A, vitamin C a další. Nepoužívat při slunění!


    Na co je třezalkový olej vhodný

    Vhodný v péči o: tělo, pleť obličeje

    Indikace nejčastěji zmiňované v literatuře: malé ranky, spáleniny (slunce, horké předměty), podrážděná a svědivá pokožka, hemoroidy


    Vlastnosti oleje

    Obsahuje: komplex mastných kyselin - olej použitý k maceraci. Stopy esenciálního oleje z třezalky - protizánětlivé účinky. Fytosteroly - protizánětlivé a hojivé účinky: hyperforin a hypericin (fotosenzibilita)

    Barva a textura: nahnědlý, nebo načervenalý olej, vstřebává se středně dobře

    Vůně: celkem silná, s nakyslým, nebo kouřovým nádechem

    Poznámka: 24 hod. po aplikaci oleje nevystavujte pokožku slunci (ideální je aplikace večer před spaním)


    Jak olej používat

    Použijte ke kosmetické masáži obličeje, dekoltu či k aromaterapeutické masáži celého těla. Lze jej míchat s jinými rostlinnými oleji a podle žádoucího účinku jej doplňovat esenciálními oleji. Použijte třeba i na malé ranky, nebo popáleniny - urychluje hojení. Přidejte 1 kávovou lžičku do lázně, během koupele ulpí olej na pokožce a po důkladném rozetření navodí příjemný pocit pružnosti a elasticity. Pozor na fotosenzibilitu oleje (24 hod. po aplikaci nevystavujte pokožku slunečním paprskům). Ideální je použít olej večer.


    Na co si dát pozor

    Krém nepoužívejte před sluněním.


    Z čeho je olej vyrobený

    INCI: Hypericum Perforatum Flower Extract, Olea Europaea Fruit Oil


    Jak je olej vyrobený

    Sluneční macerace v panenském olivovém oleji


    Výrobce


    Balení

    Skleněná tmavá lahvička 20 ml s pipetou.


    Ocenění, kterými se může pochlubit

    Certifikovaná přírodní kosmetika

    Smysluplná péče

  • Napsat komentář

    Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Podobné zboží

Olej z černého kmínu BIO
200 ml. 100% přírodní rostlinný olej v Bio kvalitě pečuje…
Arganový olej BIO
20 ml. 100% přírodní rostlinný olej - elixír krásy -…
100% přírodní jojobový olej.
Jojobový olej BIO
200 ml. 100% přírodní rostlinný olej v bio kvalitě hydratuje…
Meruňkový olej
200 ml. 100% přírodní rostlinný olej z meruňkových jader vyživuje…
Šípkový olej BIO
20 ml. 100% přírodní rostlinný šípkový olej v bio kvalitě…
Olej z vinných hroznů
100 ml. 100% přírodní rostlinný olej z vinných hroznů jemně…
Olej z pšeničných klíčků
100% přírodní rostlinný olej z pšeničných klíčků chrání proti předčasnému…
Mandlový olej
200 ml. 100% přírodní a čistý mandlový olej - pro…
Mandlový olej 100 ml
100 ml. 100% přírodní a čistý rostlinný mandlový olej je…